Keeperstraining

edwin.png

brand-logooo.jpg

Voorwoord
Een nieuwe vereniging met een frisse start. Hier hoort ook een goede keepersopleiding bij. We zijn druk bezig om de organisatie weer te laten draaien en de keepers te voorzien van kwalitatieve trainingen en begeleiding waarbij leren, plezier en saamhorigheid hoog in het vaandel staan.

- Aanbieden van keeperstraining voor elk niveau vanaf +-10 jaar.
- Selectiekeepers vanuit eigen jeugd klaarstomen voor de heren- of damesselectie.

Aanmelden
Ook beginnen met keeperstraining? Meld je dan aan bij de Keeperscoördinator via onderstaande gegevens:

Erik Schiphof
eschiphof@quicknet.nl

Samenwerking
We werken samen met Keepersschool Edwin Keizer voor het organiseren van Keepersdagen. Het streven is om 2x per jaar een evenement te organiseren. Wil je extra keeperstraining bij de keepersschool van Edwin? Klik hier om je via zijn website aan te melden.

Als ambassadeur van N1 Goalkeeper Gloves geeft Erik 20 procent korting op keepershandschoenen voor alle leden. Klik hier om naar de website van N1 Goalkeeper Gloves te gaan.

Keeperstrainers gezocht!
Om alle keepers van keeperstraining te voorzien zijn we nog op zoek naar nieuwe keeperstrainers. Ervaring is niet vereist en men wordt begeleid en ondersteund door gediplomeerde trainers. In overleg zijn er mogelijkheden om cursussen te volgen.

Aanmelden of meer informatie kan via de Keeperscoördinator of via de website.

Trainingsschema
Hieronder volgt het trainingsschema van alle keepers.

Herenselectie - Erik Schiphof
Dinsdag 19:30-20:30