Inschrijfformulier sporters

Inschrijfformulier s.v. Enkhuizen sporters

Dit formulier is bedoeld voor alle sportende leden: Kabouters, KNVB teams, 7x7 voetbal en Walking Football. Maar ook voor steunleden en donateurs.

Zie voor meer informatie de contributiepagina

Na de inschrijving zal de jeugd of seniorencommissie contact met je zoeken voor een passend team. Het is mogelijk dat leeftijdscategorieën (tijdelijk) vol zitten. In dat geval kun je voorlopig enkel meetrainen. Er zal dan een aangepaste contributie gelden.

Voor proeftrainingen: stuur een email naar jeugdzaken@sv-enkhuizen.nl. Je hoeft je nog niet in te schrijven.

Indien van belang voor begeleiders en coaches:

Het is door de KNVB verplicht gesteld dat nieuwe leden van 14 jaar en ouder een geldig legitimatiebewijs overleggen. Graag het soort legitimatie en het nummer van het legitimatiebewijs invullen.

Een overschrijving is van toepassing wanneer er in de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging is gespeeld. Indien dit van toepassing is, vermeld dit dan altijd. Dit voorkomt onnodige extra handelingen die de inschrijving belemmeren of vertragen.

In geval van overschrijving

Nieuwe leden vanaf 10 jaar dienen tevens een recente pasfoto mee te zenden met dit formulier vanwege de digitale spelerspas. Dit bestand dient in JPEG of PNG te worden aangeleverd.

Kies bestandWijzigVerwijder

Extra informatie:

Informatie over de hoogte van de contributie en leeftijdscategorieën kunt u vinden op deze pagina.

Bij s.v. Enkhuizen zijn de volgende protocollen van kracht (klik op een protocol om te openen):
Gedragscode
Opzeg- & contributieprotocol