Club van 100 - Aanmeldingsformulier

Bij dezen verleen ik toestemming aan de Club van 100 van s.v. Enkhuizen om jaarlijks een bedrag van €50,- af te schrijven betreffende de jaarlijkse contributie van de Club van 100.

Ten name van:

Na elke X aantal nieuwe leden zijn we van plan een bericht op onze social mediakanalen te plaatsen om deze mijlpaal te vieren. Je hebt de mogelijkheid hierin getagd te worden, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Als het je leuk lijkt kan je hieronder je gebruikersnaam op Instagram en de naam die je op Facebook gebruikt invullen.

Ons streven is om de contributie ieder jaar in de periode oktober/november van je rekening af te schrijven. Wij proberen hierbij rekening te houden met de incasso van de reguliere contributie voor s.v. Enkhuizen.

Jaarlijks ontvang je per brief een financieel overzicht van de Club van 100. Dan heb je ook de mogelijkheid om je lidmaatschap op te zeggen. Is dit niet voor eind november bij ons bekend, dan ben je nog één jaar contributie plichtig.

Indien je het toch niet eens bent met deze incasso, kun je binnen 30 dagen na afschrijving je bank verzoeken het bedrag terug te laten storten op je rekening.

* = verplicht