Hulp met inloggen en registreren

Hulp met inloggen en registreren

De online module
s.v. Enkhuizen maakt gebruik van een online vrijwilligersmodule welke onderdeel is van VoetbalAssist: het softwarepakket waar o.a. onze website op draait. Via de website kun je het rooster met alle diensten en taken bekijken, inloggen en diensten inplannen.

Wij hebben de verenigingsdiensten zoveel mogelijk ‘opgeknipt’, zodat je niet een hele dag beschikbaar hoeft te zijn. In de module staat bij de diensten of taken vermeld hoeveel punten je ermee kunt behalen. Je krijgt punten toegekend per uur of per taak. Houd er wel rekening mee dat ieder spelend lid  in totaal 12 punten moet behalen voor de taakplicht. Mocht je hier meer informatie over willen is dit terug te vinden in het taakplichtregelement

1. Registeren
Voor het inplannen van een verenigingsdienst moet je jezelf eerst registreren via de website voor de vrijwilligersmodule. Met de registratie wordt een gebruikersaccount aangemaakt en worden de contactgegevens vastgelegd, de voorkeur voor de taken, en in het geval van ouder (verzorger), de familie samenstelling.

Ga naar https://www.sv-enkhuizen.nl/inloggen/ en kies voor de button  Button_registreren.png.

2. Inloggen
Inloggen kan alleen als je jezelf geregistreerd hebt. Je logt in met het e-mailadres en wachtwoord dat je opgegeven hebt bij de registratie. Door in te loggen kun je diensten en taken inplannen, die vermeld staan in het diensten- en takenrooster.

Ga naar https://www.sv-enkhuizen.nl/inloggen/ en kies voor de button Buttin_inloggen.png.

3. Jouw profiel
Om goed in beeld te krijgen wat jouw voorkeuren zijn vragen we je om onder het kopje INSTELLINGEN jouw voorkeuren aan te geven en deze te bevestigen door onderin de pagina op WIJZIGEN te klikken.

Controleer de volgende punten:
  • Vrijwilligersinstellingen: Voornaam, achternaam, geboortedatum.
  • Indien je taakplicht doet voor jouw kind kun je dat aangeven bij familieinstellingen.
  • Voorkeurstaken en beschikbaarheid.

Export_vrijwilligers_scherm.jpg

3. Inplannen dienst of taak
De commissies hebben nu inzichtelijk wie wanneer beschikbaar is voor welke taak. Zij nemen contact met jou op om afspraken te maken. Ook kun je jezelf inplannen via de planner van de website of via app. Klik hier om hier een handleiding voor te bekijken (binnenkort beschikbaar).


4. Clubapp
Wist je dat s.v. Enkhuizen een eigen app heeft waarin je heel eenvoudig je voorkeuren kan bijhouden?
iOS - https://apps.apple.com/nl/app/voetbalassist-clubapp/id794352465
Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=va.clubapp&hl=nl&gl=US

Na het downloaden kun je s.v. Enkhuizen terugvinden in de clublijst en je aanmelden met jouw e-mailadres en wachtwoord.

Vragen of opmerkingen
Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben, kun je een berichtje sturen naar de taakplichtcoördinatoren (Emiel en Tanja). Zij zijn bereikbaar op taakplicht@sv-enkhuizen.nl.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!