Handleiding inplannen dienst of taak (taakplicht)

Op deze pagina vind je een handleiding waarin staat hoe je je kan inplannen voor een dienst of taak. Als je de handleiding liever wilt printen, kun je deze hier downloaden. Bij vragen kun je mailen naar vrijwilligers@sv-enkhuizen.nl.

Stap 1
- Ga naar sv-enkhuizen.nl/inloggen/, vul het e-mailadres en wachtwoord in dat je opgegeven hebt bij het registreren van je account en klik op INLOGGEN. Heb je je nog niet geregistreerd en heb je dus nog geen account? Lees hier hoe je deze kunt maken.

Stap 1

Stap 2 - Zodra je bent ingelogd klik je onder ‘Profiel’ op het tabblad ‘vrijwilligers’.

Stap 2

Stap 3 - Je bent nu op de pagina waarop je jezelf in kan plannen voor een dienst of taak. Onder ‘Planning’ kun je eventueel filteren op het Type taak dat je wilt gaan doen. De filters Label en Team hoef je niet te gebruiken.

Nadat je eventueel op taak gefilterd hebt kan je op BEKIJK PLANNING OP VOLLEDIG SCHERM klikken.

Stap 4 - Als je op BEKIJK PLANNING OP VOLLEDIG SCHERM hebt geklikt kun je linksboven de weergave veranderen naar dag, week of maand. Zelf vinden we de weergave per dag het prettigst. Als je op het icoontje rechts van de datum die bovenin in het midden staat klikt, dan kun je een dag selecteren om te weergeven. Vervolgens is te zien of en zo ja welke diensten er voor die dag ingepland staan.

Stap 4

Stap 5 - Door op een dienst of taak (vanaf nu taak) te klikken kun je zien:

• Wat de dienst/taak inhoudt
  • Op welke dag de taak is, het tijdstip en de duur van de taak
  • Hoeveel punten je kunt behalen. In het taakplichtreglement lees je hier meer over.
  • Hoeveel vrijwilligers er voor de taak nodig zijn
  • Of er al vrijwilligers ingepland staan voor de taak

Klik op AANMELDEN als de taak je schikt, of klik op VENSTER SLUITEN om verder te zoeken.

Stap 5

Stap 6: Bevestig je aanmelding door op OK te klikken. Deze melding verschilt mogelijk per browser.

Stap 6.1

Als je aanmelding is geslaagd krijg je onderstaande melding te zien. De commissie waarbinnen jouw taak valt zal jouw aanmelding binnen een aantal dagen beoordelen.

Stap 6.2