Doorgeven voorkeuren vrijwilligerstaken

Verenigen doe je samen.

Samen maken we s.v. Enkhuizen, samen verenigen wij om samen te sporten of sport te beleven. Dit kunnen we dus niet zonder jou. Daarom vragen we je maar een paar uurtjes van jouw tijd. Op deze manier zorgen we er samen voor dat iedereen kan sporten en alles door kan blijven gaan en daar zijn we blij mee.

Wie, wat, waar?
  • Op basis van jouw voorkeuren maken wij een rooster. Via deze pagina kun je zien wanneer je bent ingeroosterd, of Klik hier voor de PDF versie.
  • Wij sturen jou een tweetal berichtjes voorafgaand aan jouw. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig lezen van het rooster en je email.

Voorkeuren

Via onderstaand formulier kun je je voorkeuren opgeven voor onze vrijwilligerstaken.

Tot ziens op de club!

Doorgeven voorkeuren vrijwilligerstaken:

Indien je een ouder bent is het is belangrijk dat we weten van wie je de ouder bent.

Graag horen we wat je het liefst doet. Per taak staan de dagen en tijden aangegeven. Het getal tussen haakjes vertegenwoordigd het aantal punten wat je er mee kan verdienen.

Misschien ga je nog op vakantie of zijn er andere weekenden waarvan je nu al weet dat het je niet uit komt. Geef dit aub dan hier alvast door.

Klik hier om naar afkoopformulier te gaan.

* = verplicht