L.T. Voetbalacademie Pupillentoernooi - Officiële website van s.v. Enkhuizen

L.T. Voetbalacademie Pupillentoernooi

L.T. Voetbalacademie Pupillentoernooi

Het L.T. Voetbalacademie pupillentoernooi is een toernooi op sportpark Immerhorn in Enkhuizen waaraan teams van tientallen verenigingen deelnemen om te strijden voor de eerste plek in hun leeftijdscategorie. Het is de eerste keer dat het toernooi bij s.v. Enkhuizen georganiseerd wordt. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie omtrent het toernooi.

Naast de reguliere wedstrijden wordt er ook een penaltybokaal georganiseerd en zal de L.T. Voetbalacademie een challenge organiseren waarbij prijzen te winnen zijn. Het wedstrijdschema wordt gemaakt met behulp van Tournify. Hoe dit in zijn werking gaat wordt later gecommuniceerd.

Heb je een vraag? Stuur een mailtje naar toernooien@sv-enkhuizen.nl.

Toernooisponsor
De L.T. Voetbalacademie is een jong bedrijf dat op professionele wijze de voetbalvaardigheden van jonge talentvolle spelers gaat verbeteren. Dit doen zij op basis van kleine groepstrainingen. De voetbalacademie is opgezet door Luke Eickhout en Thomas Verhoeven. Functionele techniek is volgens de academie de basis van het voetbal. Desalniettemin vergeten zij de andere aspecten binnen het voetbal niet. Ook op het mentale vlak zijn ze elke training bezig om iedereen zijn of haar mentale gesteldheid positief te prikkelen.

Klik hier om naar de website van de L.T. Voetbalacademie te gaan​.

Informatieboekje
Het informatieboekje kun je lezen en downloaden door op deze link te klikken.

Wedstrijdschema

Het wedstrijdschema wordt online weergeven op Tournify. Door naar www.tournify.nl/live/pupillentoernooi te gaan kan deze worden bekeken. Gedurende het toernooi worden de uitslagen na elke wedstrijd gelijk ingevoerd. 

Inschrijven
Klik op onderstaande button om je in te schrijven voor het L.T. Voetbalacademie pupillentoernooi. Op onderstaande afbeelding zie je per leeftijdscategorie in welke klasse een team mag uitkomen. Na het invullen van het aanmeldformulier zal er contact met je worden opgenomen of er plek voor jullie team is op het L.T. Voetbalacademie pupillentoernooi.

Meer informatie volgt via je trainer/coach. In mei zal er ook een juniorentoernooi worden georganiseerd. Hierover zal t.z.t. gecommuniceerd worden via onze website en socialmediakanalen.

Andere leeftijdscategorieën
In mei vindt een juniorentoernooi plaats voor de leeftijdscategorieën JO13 t/m JO17 en JO19. Hierover lees je op deze pagina meer. De selectieteams van s.v. Enkhuizen zullen hier niet aan deelnemen, omdat voor deze teams al het voorbereidingstoernooi is georganiseerd.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!