Acties voor de clubkas - Officiële website van s.v. Enkhuizen

Acties voor de clubkas

Acties voor de clubkas

Er bestaan verschillende acties waarmee verenigingen zoals s.v. Enkhuizen geldbedragen kunnen winnen voor de clubkas. De ene actie wordt jaarlijks voor een bepaalde periode opgezet, de andere loopt het hele jaar door. Hieronder een overzicht van deze acties.

Acties die het hele jaar door van toepassing zijn

OnzeClubwinkel
Met de OnzeClubwinkel-module sponsoren leden onze vereniging, zonder dat het ze ook maar een cent extra kost. Simpelweg, door middel van online aankopen die normaal gesproken toch al gedaan worden. Door naar www.sv-enkhuizen.nl/258/onzeclubwinkel te gaan, de gewenste webshop aan te klikken en een online bestelling te doen ontvangt s.v. Enkhuizen een deel van het aankoopbedrag. 1 november 2022 is dit bedrag al opgelopen tot 766,91 euro.

Meer weten over de werking van OnzeClubwinkel? Ga naar www.sv-enkhuizen.nl/258/onzeclubwinkel/meerinfo.


Vomar Club is Koning

Klanten van de Vomar kunnen eenvoudig en geheel kosteloos sparen voor s.v. Enkhuizen. Het enige dat hiervoor gedaan hoeft te worden is het koppelen van de Klant-is-Koning kaart aan s.v. Enkhuizen en simpelweg bij het boodschappen doen deze kaart scannen bij de kassa. Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de vereniging. 2 oktober 2022 was dit maar liefst 988,22 euro.

Meer informatie vind je op www.vomar.nl/cik.

In 2022 lanceerde de Vomar de actie Club is Koning Verdubbelaar. Meer hierover lees je verderop deze pagina.
Jaarlijks terugkerende acties

De Grote Clubactie
Met de jaarlijkse Grote Clubactie krijgen verenigingen overal in Nederland extra financiële steun in de rug. Leden van s.v. Enkhuizen gaan tijdens de actie aan de slag om zoveel mogelijk loten voor de vereniging te verkopen. Een lot kost 3 euro per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus 2,40 euro per lot) direct naar de club. De actie is een jaarlijks terugkerend fenomeen en duurt ongeveer 8 weken. Na deze periode vindt de trekking plaats waarbij bekend wordt welke prijzen op welke loten gevallen zijn.

Meer over de Grote Clubactie vind je op www.clubactie.nl.
Rabo ClubSupport
Onder de naam “Rabo Club Support” keert de Rabobank jaarlijks een deel van zijn winst uit aan (sport)verenigingen en stichtingen. Rabobank-leden bepalen middels een stemming waar een evenredig deel van het beschikbare bedrag naar toe gaat. Stemmen kunnen doorgaans uitgebracht worden op drie doelen.

In 2022 vond de actie plaats van 5 t/m 27 september. Hierbij werd bijna 986,69 euro opgehaald. Zodra de Rabobank een nieuwe actie op touw zet wordt dit gecommuniceerd op de website en socialmediakanalen van s.v. Enkhuizen.

Ga voor meer informatie naar www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

Eenmalige of niet structureel terugkerende acties

Vomar Club is Koning Verdubbelaar
Toen de actie Club is Koning één jaar bestond organiseerde Vomar de actie Club is Koning Verdubbelaar. Klanten ontvingen een gratis clubmunt bij elke 15 euro aan boodschappen en regelmatig extra clubmunten bij geselecteerde acties. Met de ontvangen clubmunten konden klanten stemmen op de deelnemende verenigingen. Dan de vereniging die in de eigen regio de meeste clubmunten ontving werd het gespaarde Club is Koning bedrag verdubbeld.

De actie vond plaats van 28 augustus t/m 1 oktober 2022. s.v. Enkhuizen werd eerste en won hiermee een bedrag van 988,22 euro.

Meer weten? Ga naar www.vomar.nl/verdubbelaar.
Albert Heijn Voetbalpassie

In de Albert Heijn app kon je van 13 september t/m 3 oktober 2021 bij aankoop van meer dan 1.500 deelnemende actieproducten Voetbalpassiepunten sparen. Per euro die je uitgaf aan een actieproduct kreeg je 1 spaarpunt. Over al het groente en fruit werden zelfs dubbele spaarpunten gegeven. Met een volle digitale spaarkaart van 10 punten werd s.v. Enkhuizen met €1 gesponsord. Met behulp van de actie kon s.v. Enkhuizen in totaal 1839,20 euro bijschrijven.

Meer informatie over deze actie vind je op www.ah.nl/acties/voetbalpassie.
Laatste DEEN Sponsoractie

In 2021 kreeg je van 18 juli t/m 14 augustus bij iedere 10 euro aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In het filiaal in het Koperwiekplein stond een speciaal display met kokers voor vijf verenigingen. Klanten van DEEN konden de vereniging helpen door ontvangen sponsormunten in de koker van s.v. Enkhuizen te stoppen. Hoe meer munten in de koker zitten, hoe groter de sponsorbijdrage is die onze sportvereniging zou ontvangen. Meer info over de sponsoractie lees je hier.

In totaal heeft s.v. Enkhhuizen 1250 euro opgehaald met de Sponsoractie.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!