Sponsormogelijkheden - Officiële website van s.v. Enkhuizen

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Klik hier om een pdf-versie van de sponsormogelijkheden van s.v. Enkhuizen te downloaden.

Sponsoren bij s.v. Enkhuizen
Sportvereniging Enkhuizen, gelegen aan het mooie IJsselmeer, is met meer dan 1000 leden de grootste sportvereniging van Enkhuizen. De club is groeiende en kent naast veel leden een grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers die de club laten draaien. Voor iedere leeftijd is er een mogelijkheid om te voetballen: van de allerjongsten bij de kabouters tot de alleroudsten bij het walking football.

Niet alleen leden lopen rond op de club, maar ook ouders, grootouders en andere supporters staan langs de lijn. De club is iedere dag volop in beweging en als sponsor van s.v. Enkhuizen heeft u de kans om naamsbekendheid en sympathie bij onze achterban te creëren. Op onze website, tv-schermen, tenues en reclameborden geven wij onze sponsoren de mogelijkheid om zichzelf in de spotlights te zetten. Daarmee steunt u ook nog eens het voetbal in Enkhuizen.

Opereert uw bedrijf in de omgeving? Dan zijn de leden en toeschouwers van onze club uw potentiële klant of medewerker. De sponsormogelijkheden van s.v. Enkhuizen zijn gecombineerd in sponsorpakketten, maar ook individueel af te nemen. Wilt u onze mooie club ondersteunen en onderdeel zijn van de toekomst van s.v. Enkhuizen? Dan gaan wij graag met u in gesprek!

Sponsormogelijkheden_2023.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!