Sponsormogelijkheden

Klik hier om een pdf-versie van de sponsormogelijkheden van s.v. Enkhuizen te downloaden

Sponsoren bij s.v. Enkhuizen

Het is zover! Na jaren naast elkaar gevoetbald te hebben bundelen v.v. DINDUA en voetbalvereniging West Frisia vanaf seizoen '21-'22 de krachten. Sportvereniging Enkhuizen is ontstaan uit veel enthousiasme en inzet van een grote groep betrokken vrijwilligers en wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst.

Met meer dan 800 leden, en minstens zoveel ouders, grootouders en andere supporters langs de lijn, is de vereniging iedere dag volop in beweging. Voor iedere leeftijd is er een mogelijkheid om te voetballen: van de allerjongsten bij de kabouters tot de alleroudsten bij het walking football. De velden van sportpark Immerhorn, gelegen aan het IJsselmeer, zullen op vrijdag, zaterdag en zondag blauw-geel kleuren.

Als sponsor van s.v. Enkhuizen heeft u de kans om naamsbekendheid en sympathie bij onze achterban te creëren. Op onze website, tv-schermen, tenues en reclameborden geven wij onze sponsoren de mogelijkheid om zichzelf in de spotlights te zetten. Daarmee steunt u ook nog eens het voetbal in Enkhuizen.

Opereert uw bedrijf in de omgeving? Dan zijn de leden en toeschouwers van onze club uw potentiële klant of medewerker.
De sponsormogelijkheden van s.v. Enkhuizen zijn gecombineerd in sponsorpakketten, maar ook individueel af te nemen.

Wilt u onze mooie club ondersteunen en onderdeel zijn van de toekomst van s.v. Enkhuizen? Dan gaan wij graag met u in gesprek!

Sponsormogelijkheden-2.png