Club van 100

De Club van 100 is jarenlang een vertrouwde club geweest binnen zowel West Frisia als v.v. DINDUA. De naam Club van 100 is bedacht in de hoop meer particuliere sponsors te krijgen door middel van sponsoring van toentertijd 100 gulden per persoon per jaar. Doordat de gulden is overgegaan naar de euro, is het lidmaatschap 50 euro per persoon per jaar gaan bedragen.

Binnen s.v. Enkhuizen zal de Club van 100 voort blijven bestaan, onder leiding van nog aan te wijzen commissieleden. Wij, als vertegenwoordigers van de Club van 100, willen graag iets terugdoen voor de leden van de Club van 100.

Bij het lidmaatschap zit vanaf aanstaand seizoen (seizoen 2021/2022) inbegrepen:
- Gratis entree bij alle thuiswedstrijden van s.v. Enkhuizen;
- Een gratis feestavond op de club aan het einde van het seizoen met muziek en gratis hapjes en drankjes;
- Je naam op het bord van de Club van 100 (mocht dit gewenst zijn);
- Financieel inzicht van er wat met jouw bijdrage van de Club van 100 is gebeurd.

Wat wij willen doen met de bijdrage van alle leden van de Club van 100?
- Financiële ondersteuning bij initiatieven en investeringen van in 1e instantie de jeugd
- Financiële ondersteuning bij initiatieven en investeringen van in 2e instantie de rest van de vereniging

Heb je zelf ideeën voor een goede bestemming van de sponsorgelden van de club van 100? Mail dan naar clubvan100@sv-enkhuizen.nl.

Indien je je wilt aanmelden ga je naar het online aanmeldingsformulier. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via clubvan100@sv-enkhuizen.nl.

Met sportieve groet,

Commissie Club van 100