Club van 100

Klik hier voor een vergrote versie van bovenstaande afbeelding.

De Club van 100 is jarenlang een vertrouwde club geweest binnen zowel West Frisia als v.v. DINDUA. De naam Club van 100 is bedacht in de hoop meer particuliere sponsors te krijgen door middel van sponsoring van toentertijd 100 gulden per persoon per jaar. Doordat de gulden is overgegaan naar de euro, is het lidmaatschap 50 euro per persoon per jaar gaan bedragen.

De Club van 100 wil graag iets terugdoen voor zijn leden.

Bij het lidmaatschap zit in seizoen 2021/2022 inbegrepen:
- Gratis entree bij alle thuiswedstrijden van s.v. Enkhuizen;
- Een feestavond op de club, te geven aan het einde van het seizoen met muziek en gratis hapjes en drankjes (uitgangspunt voor de Club van 100 is dat de avond afzonderlijk gesponsord wordt en dat er max 5 euro per aanwezige Club van 100-lid wordt gebruikt voor de feestavond;
- Je naam op het bord van de Club van 100 (mocht dit gewenst zijn);
- Financieel inzicht van er wat met jouw bijdrage van de Club van 100 is gebeurd.

Wat wij willen doen met de bijdrage van alle leden van de Club van 100?
- Financiële ondersteuning bij initiatieven en investeringen van in eerste instantie de jeugd;
- Financiële ondersteuning bij initiatieven en investeringen van in tweede instantie de rest van de vereniging.

Heb je zelf ideeën voor een goede bestemming van de sponsorgelden van de Club van 100? Mail dan naar clubvan100@sv-enkhuizen.nl.

Indien je je wilt aanmelden ga je naar het online aanmeldingsformulier. Voor overige vragen kun je ook contact met ons opnemen via clubvan100@sv-enkhuizen.nl.

Met sportieve groet,

Commissie Club van 100