Commissie veilig sportklimaat

s.v. Enkhuizen ondersteunt en stimuleert een veilig sportklimaat zonder grensoverschrijdend gedrag voor alle betrokkenen van de vereniging. Betrokkenen zijn onder andere leden, ouders/verzorgers, trainers/coaches, bestuur, scheidsrechters en overige vrijwilligers. Dit doet de vereniging conform aanbevelingen van NOC*NSF (Centrum Veilige sport Nederland) en het actieplan ‘Samen naar een veiliger Sportklimaat’ (kortweg VSK) van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Om dit te bereiken heeft de vereniging afspraken vastgelegd in dit document. Van alle betrokkenen wordt verwacht dat zij op de hoogte zijn van deze afspraken en hiernaar handelen, voor zover voor hen van toepassing is. Hieronder vind je een overzicht van de commissieleden van de commissie Veilig Sportklimaat. Bovenaan deze pagina vind je verschillende knoppen naar meer informatie over de commissie, het aannamebeleid van s.v. Enkhuizen en de vertrouwenscontactpersonen.